PALVELUNI

Hieronta 50 min 40 €
Hieronta 60 min 48 €
Hieronta 90 min 70 €
Hieronta 105 min 80 €

 

KLASSINEN HIERONTA

IMG_2289.jpg

URHEILUHIERONTA

IMG_2326.jpg

PASSIIVISET VENYTYKSET

IMG_2239.jpg

KINESIOTEIPPAUKSET

IMG_2217.jpg

YRITTÄJÄ ITSE

Mikko Kurkinen

Olen valmistunut Vuokatin urheiluopistosta. Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka noudattaa ammatillista toimintaansa sääteleviä lakeja ja asetuksia, sekä sääntöjä, ohjeita ja sopimuksia. Tutkinnon suorittanut koulutettu hieroja merkitään Valviran rekisteriin.


Yritykseni toimipaikka sijaitsee omakotitalossa Kajaanin Kylmällä.

 

ON TILANTEITA, JOLLOIN HIERONTAA EI TULE SUORITTAA ESIM. JONKIN SAIRAUDEN VUOKSI.

Jos epäilet hieronnan sopivuutta, niin ota rohkeasti yhteyttä.

MITÄ EROA KLASSISELLA JA URHEILUHIERONNALLA?

Klassinen ja urheiluhieronta soveltuvat kaikille, mutta mitä eroa niillä on? 

Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. Urheiluhieronta voidaan mieltää osaksi lihashuoltoa. Urheiluhieronnan tekniikka eroaa klassisesta hieronnasta otteiden perusteella. Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Siinä lihasta hierotaan monesta eri suunnasta pitkittäis- ja poikittaisotteilla. Molemmilla hierontatyyleillä pyritään kuitenkin lihasten aineenvaihdunnan vilkastumiseen ja nopeuttamaan kuona-aineiden poistumista elimistöstä. 

 

Urheiluhieroja käyttää tilanteen mukaan asiakkaalle soveltuvia klassisen- ja urheiluhieronnan otteita, riippuen hoidon tavoitteesta ja siitä mitä aluetta hierotaan. Lihasten rentoutuminen mahdollistaa niiden kehittymisen, siksi hieronta on tärkeä osa lihashuoltoa. Säännöllinen lihashuolto ehkäisee myös rasitusvammoja, esimerkiksi revähdyksiä ja ponnistuspäänsärkyä treenin yhteydessä. Urheiluhieronnasta on apua myös työperäisiin lihasrasituksiin. 

 

Hieronta-aikaa varatessasi sinun ei tarvitse tietää kumpi hierontamenetelmä on sinulle parempi. Teen arvion hierontaa tehdessäni ja huolehdin siitä, että saat juuri sinulle sopivan hieronnan.

Tarpeen vaatiessa teen hieronnan yhteydessä passiivisia venytyksiä, joilla on saatu aikaan hyviä tuloksia. 

Ohjeistan sinua mielelläni omatoimiseen lihashuoltoon!

 
IMG_0705.jpg
IMG_0705.jpg
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
IMG_2353.jpg
IMG_2353.jpg
press to zoom